Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Betrouwbaar

Al meer dan 50 jaar is H.N. Post en Zonen een betrouwbare partner op het gebied van logistieke dienstverlening.

Het betrouwbare karakter van H.N. Post en Zonen komt tot uitdrukking in de langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. Het geringe verloop in deze relaties is het resultaat van het in gesprek gaan en blijven met partners. Op deze wijze wordt met elkaar de juiste oplossing gezocht. Door als partners op te treden in plaats van tegenover elkaar te staan, heeft H.N. Post en Zonen de doelstelling synergie effecten te behalen. Hierdoor is sprake van een win-win situatie voor beide partijen. 

H.N. Post en Zonen is ook een AEO gecertificeerde organisatie. Dit certificaat is geldig in alle lidstaten van de EU en houdt in dat de douane de activiteiten van H.N. Post en Zonen als veilig bestempeld (safe & secure). Hierdoor heeft het bedrijf te maken met minder administratieve lasten en kan het rekenen op een betrouwbare, efficiënte en snelle douane afhandeling.


Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):