Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

- Stenenwagen chauffeur (parttime / Haarlem)

Stenenwagenchauffeur (parttime / Haarlem)
Woon je in de omgeving Haarlem en wil je het beroep chauffeur niet helemaal opgeven door één dag in de week te rijden? Dan is dit misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je vervoert bouwmaterialen met een trekker en stenenoplegger met een kraancombinatie naar verschillende adressen in Nederland. Je werkt veelal zelfstandig en draagt zorg voor het zelf laden en lossen van de materialen middels de kraan. Voordeel van dit werk is dat je weinig te maken zal hebben met lange wachttijden. Het werk is divers omdat je op veel verschillende locaties komt en door de prettige afwisseling in de werkzaamheden kranen en rijden.

Inhoudelijk over deze functie:
- Standplaats Haarlem
- Woensdag
- Werkduur circa 10 uur per dag

Wat heb je nodig?
- CE-rijbewijs
- Geldige Code 95
- Ervaring in het bedienen van een kraan
- Je bent flexibel ingesteld

H.N. Post & Zonen biedt jou:
- Rechtstreeks dienstverband voor 12 maanden
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Stipte en correcte salarisbetaling
- Cao Beroepsgoederenvervoer
- Een informele en plezierige werksfeer
- Jaarlijkse personeelsfeesten

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Deborah Post 015-362 2226 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Digitale sollicitaties voorzien van een CV kunt u sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels dit sollicitatieformulier, aangevuld met een CV.    

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 147 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):