Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

De tijd staat niet stil, en wij als transportbedrijf uiteraard ook niet, een nieuwe website voor H.N. Post en Zonen.

In 2009 waren we ongelofelijk trots op onze toen nieuwe website boordevol met informatie. Zoekt u iets over onze historie? De brand die ons pand verwoestte? Onze bedrijfsstructuur? Kwaliteitscriteria? Of misschien bent u wel opzoek naar informatie over wat voor activiteiten we organiseren voor het personeel. Het stond er allemaal op. Een informatiebron waarvan een gemiddelde scholier een perfecte spreekbeurt of werkstuk van kon maken. 

En weet u wat het beste aan onze website uit 2009 was? Al deze informatie had allemaal met elkaar te maken, en was dus ook zodanig aan elkaar gelinkt. Wat een technische mogelijkheden! Als uw interesse uitging naar ons toen opkomende duurzame beleid en u daar een artikel over las,  kon het zomaar voorkomen dat u na een aantal kliks op linkjes uit dit artikel belandde op een artikel over Kippers. U heeft geen idee wat ons duurzame beleid met Kippers te maken heeft? Ik moet eerlijk bekennen… ik ook niet. Misschien toch de oude website er nog eens bij pakken.

Wellicht proefde u mijn sarcasme al een beetje in de twee eerste alinea’s. Een beetje negatief misschien zelfs. Toch is er geen woord aan gelogen, het was toen echt een ongelofelijke verbetering. Inmiddels (op het moment van schrijven) is het oktober 2015, en hebben bezoekers van onze website over het algemeen hele andere belangen bij het bezoeken van een website. Zonder daarover verder in detail te treden hebben we besloten een frisse wind te laten waaien door ons digitale visitekaartje. 

De website zoals u hem nu bekijkt is het resultaat van deze frisse wind. Een, al zeg ik het zelf, overzichtelijke website met een moderne uitstraling, waar de boventoon niet zozeer meer ligt op een verhaal over wie we zijn, maar meer over wat we voor u kunnen betekenen. Wat u ook zoekt, u kunt het direct en zonder te spitten vinden. Toch niet? Laat het me weten!

Dit geschreven te hebben vraag ik me af hoe ik over 6 jaar over deze nu nieuwe website denk. Laten we hopen hetzelfde als nu over onze oude website, dat betekent dat de tijd nog steeds in beweging is.

Colin van der Zanden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

P.s: Grappig feitje: op onze oude website hielden we het aantal hits bij van elke pagina. Er zaten pagina’s zo diep verstopt achter reeksen van  linkjes en andere constructies dat ze in de 6 jaar nooit door bezoekers gevonden zijn..

 

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 1 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):