Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Zo aan de start van het nieuwe jaar is het voor ons bedrijf altijd spannend.

Net als iedere Nederlander ben ik natuurlijk heel benieuwd of er een elfstedentocht komt of niet. Niet omdat ik die eens graag zou schaatsen, want ik ben zelf nooit verder gekomen dan friese doorlopers met een stoel ervoor. En geloof me, dat zag er precies zo uit als het klinkt. Nee, de interesse in de elfstedentocht is vooral vorst gerelateerd. Kunnen ze in de bouw gewoon doorwerken of niet, dat is voor ons de belangrijkste vraag.

Voorlopig zien de voorspellingen er nog redelijk uit. Mooi, want dat betekent dat we onze ambitieuze doelstelling voor 2017 echt kunnen halen. We willen dit jaar gemiddeld dagelijks 135 trucks op de weg zetten. Vorig jaar zijn we op 123 trucks per dag geëindigd (begroot 117).  Een mooi resultaat, maar naar 2017 hebben we dus nog wel een gaatje te dichten.

Die extra trucks op de weg realiseren we vooral in het bouwmaterialenvervoer. Zo hebben we per 1 januari ons magazijnvervoer uitgebreid met 5 eenheden. Ook gaan wij in samenspraak met Struyk Verwo Infra het succes van de duurzame combinatie een vervolg geven. In 2016 reden dagelijks al 3 duurzame combinaties met 10 % minder CO2 uitstoot per ton lading. Vanaf 2017 komen daar nog eens 2 combinaties bij. 

Naast deze extra werkzaamheden, hebben we extra geïnvesteerd om in te spelen op de huidige groei in de bouwsector. In totaal nog eens 14 nieuwe trekkers, 5 nieuwe stenentrailers, 2 bakwagens en 1 zeilentrailer met meeneemheftruck. Deze investeringen hebben de nieuwste milieunormen. Daarbij is zoveel als mogelijk het gewicht beperkt, zodat we de CO2 uitstoot per ton lading minimaliseren. 

Duurzaam transport blijft een speerpunt voor H.N. Post en Zonen in 2017. Dit zullen we ook intern  op de chauffeursdagen in januari uitstralen. Op deze dagen zullen we onze chauffeurs (weer) bewust maken van de essentiële rol die zij spelen op het gebied van duurzaamheid. Ook wordt hierbij de H.N. Post App gelanceerd. Doel van de app is om onze chauffeurs volledig papierloos te laten werken. We gaan nu eerst onze eigen papierstroom minimaliseren, maar daarmee houdt het niet op. Daarna hebben we als doel de hele keten papierloos te krijgen!

Genoeg te doen dus. Stoppen met schrijven nu. Ik ga aan de slag!

Gelukkig nieuwjaar!

Dé Post 

 

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):