Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Als we vooruit kijken naar 2018 zijn er weer veel investering gedaan in vernieuwing van ons wagenpark. Dit is uiteraard noodzakelijk als je bedenkt dat we inmiddels een wagenpark hebben van rond de 150 vrachtauto's en ook nog eens ongeveer 90 trailers.

We proberen ongeveer na 10 jaar de trekkers te vervangen.  Alleen al hiervoor zijn 15 nieuwe auto's per jaar nodig. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de noodzakelijke vernieuwing in ons trailer- en kranen-park en ook zijn er inmiddels wat betonmixers aan vervanging toe.

Dit alles heeft geleid tot het volgende investeringsplaatje voor 2018:

Er zijn in totaal 20 nieuwe DAF's gekocht. Dit zijn allemaal trekkers in verschillende uitvoeringen. Het zijn XF of CF cabine's en zowel 4x2 als 6x2 trekkers. Allemaal zijn ze voorzien van de nieuwe Euro 6C en afhankelijk van inzet voorzien van MX 11 of MX 13 dieselmotor. We hebben toch weer gekozen hebben voor een traditionele dieselmotor, omdat er op dit moment naar onze mening nog geen beter alternatief op de markt verkrijgbaar is. Er zijn wel vriendelijkere opties qua (Co2) uitstoot, maar deze opties zijn voor ons vervoer helaas (nog) niet kosten neutraal aan te bieden. In de huidige markt is dat wel een voorwaarde.

We hebben voor DAF gekozen omdat de huidige Euro 6 DAF's zowel op het gebied van diesel verbruik als op betrouwbaarheid goed scoren. Ook de hoge tevredenheid onder onze chauffeurs en uiteraard de prijs zijn punten die meegenomen worden in onze keuze voor een merk.

Verder gaan we twee betonmixer motorwagens vervangen voor nieuwe MAN's met een Stetter opbouw. We kiezen hier voor MAN omdat wij al twee van deze voertuigen naar volle tevredenheid hebben rijden. Daarnaast komen er nog 2 nieuwe mixer trailers, dit zijn Pacton/Floor opleggers. Ook deze met een Stetter opbouw. Ook in de stenentrailers wordt in 2018 geïnvesteerd, er komen nog 4 nieuwe KWB stenentrailers met verschillende kranen bij. Als laatste komt er ook nog een nieuwe Moffet (meeneemheftruck) bij.

Al met al forse maar wel overwogen investeringen in de toekomst van ons bedrijf. Wij hopen dan ook dat dit nieuwe materiaal onze chauffeurs veel werkplezier oplevert en dat we onze klanten er weer jaren naar tevredenheid mee kunnen bedienen. Wij zijn er klaar voor!

  Marco Post

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 1 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):