Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Een cliché titel, maar wel exact wat we op dit moment doen. Een belangrijk uitganspunt voor 2018 is dat we zo min mogelijk willen groeien.  We willen ons focussen op kwaliteitsverbetering.

Dit gaan we doen door te investeren in nóg slimmere automatisering, in veiligheid, in efficiëntere werkwijzen op kantoor maar ook door fysiek te investeren in het kantoor doormiddel van een renovatie. Met een nieuwe, frisse uitstraling en voldoende ruimte voor groei zijn we daarmee direct klaar voor de toekomst.

Op het moment van schrijven ziet ons kantoor er uit als één grote bouwplaats. Muren zijn met de grond gelijk gemaakt en oude installaties zijn verwijderd. Hier en daar wordt alweer wat opgebouwd. Het nieuwe kantoor krijgt een open karakter, veel van de gesloopte muren komen niet meer terug. Op de plekken waar we toch echt een afscheiding nodig hebben, komen glazen wanden. Om extra licht te creëren komen er drie nieuwe lichtstraten van zo’n 5 meter lang. Een grote groene graswand maakt de frisse, open en lichte uitstraling compleet.

Wat betreft de inrichting doen we het ook helemaal anders. Bij de entree komt een geweldig mooie balie zodat onze bezoekers, u misschien wel, netjes ontvangen kunnen worden. Een groot deel van de bureaus worden een zit-sta combinatie, zodat we niet meer de hele dag stilzitten. We hangen hier en daar een mooi scherm op, zodat we zoveel mogelijk digitaal kunnen gaan werken. Dat ligt mooi in het verlengde van onze papierloze doelstelling en bijvoorbeeld de app, waarmee dagelijks al zo’n 35 chauffeurs digitale vrachtbrieven maken.

De aannemer is inmiddels bijna vier weken bezig en ligt netjes op schema. Begin juni staat op de planning als opleverdatum. We kunnen niet wachten tot we weer vanuit ons eigen vertrouwde, sterk vernieuwde kantoor kunnen werken!  

   Colin van der Zanden

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):