Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

E-kraan presteert goed

Onze chauffeur Arjan is de vaste rijder op de E-truck en trailer met E-kraan combinatie en daarom vroegen wij hem naar zijn ervaringen.

 

Arjan is enthousiast over de manier van werken met de elektrische kraan. ‘Nieuwe spullen werken natuurlijk altijd prettig, maar verder weinig grote verschillen met het werken met een dieselkraan.’ wist Arjan ons te vertellen. Het is fijn om te horen dat de werkwijze tussen de verschillende soorten kranen niet veel van elkaar verschilt, omdat het verschil in uitstoot wel heel groot is. En ander groot verschil met een dieselkraan is het geluid. De E-kraan is namelijk geruisloos, wat erg prettig is voor zowel de chauffeur als voor de omgeving.

H.N Post & Zonen is na bijna 5 maanden gebruik zeer tevreden over de prestaties van zowel de E-truck als de E-kraan. Operationeel directeur Marco Post geeft aan: "Met de succesvolle inzet van de E-truck in het bouwmaterialenvervoer, het containervervoer en voor supermarktdistributie laten we zien dat zero emissie transport echt mogelijk is. Zelfs in het zwaarste segment.".

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 1 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):