Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

 Het vak vrachtwagenchauffeur: zelfstandig met de vrachtwagen onderweg, grote opleggers, kranen en ander groot materieel. Is dat jouw droom? Lees dan verder om te weten te komen hoe je dit waar kan maken.

Je kan rechtstreeks een chauffeursdiploma halen en daarna solliciteren bij transportbedrijven, maar hier hangt een aardig prijskaartje aan. Veel toekomstige jonge chauffeurs starten met een BBL-opleiding. Dit houdt in dat je vier dagen werkt bij een leerbedrijf en één dag naar school gaat voor twee jaar. Voordelen van dit traject zijn:

- Een inkomen

- Opleidingskosten zijn gedekt

- Werken en leren  

- Grote kans op baangarantie bij het betreffende leerbedrijf als chauffeur

Wij zetten graag in op dit traject om jongeren de kans te geven om ervaring op te doen in de transportwereld. Anderzijds om meer jongeren aan te trekken in de sector en in ons bedrijf. De tijden zijn namelijk veranderd, de aantrekkingskracht van werken in de transport was vroeger groter. Binnen ons bedrijf hebben we altijd nog jubilarissen die ooit begonnen zijn met dit traject en nooit meer zijn weggegaan. Dit willen we graag voortzetten.

We zijn een gecertificeerd leerbedrijf, in de breedste zin van het woord. We hebben een paar plekken voor leerlingen. Dat kunnen BBL'ers zijn, maar niet alleen voor de chauffeursfunctie maar ook stagiaires van diverse opleidingen zijn welkom.

Is dit iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):