Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

ISO certificering 9001:2015

 
Het verbeteren van kwaliteit van de organisatie is iets waar wij ons altijd mee bezig houden. Om dit actief te beheersen en uit te voeren hebben wij besloten om de ISO 9001:2015 certificering te halen.
ISO is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het hebben van het certificaat toont transparantie en betrouwbaarheid over de bedrijfsvoering. Met het ISO-kwaliteitsmanagement zorgen wij ervoor te voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten maar ook voor bijvoorbeeld ons personeel en de geldende wetgeving. Met het ISO-kwaliteitsmanagement kijken we kritisch naar onze organisatie en borgen we continue verbetering van kwaliteit.
 
ISO was niet helemaal nieuw voor ons, want S. Post Transport was al ISO-gecertificeerd. In 2020 hebben we besloten dat we de ISO certificering breder wilde trekken, dus voor de hele organisatie. Een flinke klus waar de afgelopen tijd hard aan gewerkt is onder begeleiding van een extern adviseur. Het heeft zijn vruchten afgeworpen, want we hebben het certificaat voor onze hele organisatie in ontvangst mogen nemen! Daarbij komt dat het een leerzaam traject was waar al nuttige kwaliteitsverbeteringen uit zijn ontstaan. Een resultaat om trots op te zijn!
 
Het certificaat is behaald, maar dat betekent niet dat wij nu klaar zijn. Een kwaliteitsmanagementsysteem is een voortdurend proces. We hebben een mooie stap gemaakt en nu is het zaak dit zo voort te zetten. 

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):