Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Transportbedrijf H.N. Post en Zonen uit Pijnacker heeft het wagenpark uitgebreid met twaalf nieuwe DAF’s XF. De Euro 6 trekkers vervangen oudere vrachtauto’s bij het bedrijf.

Daarmee blijft het wagenpark ook komende jaren klaar voor de aangescherpte regels rondom de milieuzones op de Maasvlaktes in Rotterdam.

H.N. Post en Zonen uit Pijnacker is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en zeecontainers. Omdat het bedrijf daarmee ook veel op de Maasvlaktes komt, koos het bedrijf al vroeg voor de geleidelijke overstap naar Euro 6. Het wagenpark van de transportonderneming bestaat inmiddels uit 120 trucks.  Door de eerdere aanschaf van 44 Euro 6 trekkers zet dat het totaal op 56 Euro 6 vrachtwagens in de afgelopen drie jaar.

Deze investering past ook uitstekend in het duurzame beleid wat H.N. Post en Zonen vanaf 2011 al actief voert. Directeur Marco Post: “Een van de speerpunten van ons duurzame beleid is het reduceren van CO2 uitstoot. Met de aanschaf van deze nieuwe trucks zetten we daar weer een mooie stap in.” Onlangs ontving het bedrijf een award voor de inspanningen rondom de reductie van CO2 uitstoot. “Wij hebben een plan van aanpak geschreven waarin we binnen vijf jaar 20 procent van onze CO2 uitstoot kunnen verminderen. TNO heeft het plan goedgekeurd en daarvoor ontvingen wij de Lean & Green award.”

H.N. Post en Zonen hoopt deze lijn door te kunnen zetten en per jaar zo’n 10 procent van het wagenpark te vernieuwen. Post: “Om de steeds veranderende (transport-) wereld te kunnen blijven volgen op MVO gebied is het, voor ons als bedrijf, van belang ons te blijven ontwikkelen op dit gebied.” H.N. Post en Zonen voert overigens een multimerk-strategie, naast DAF heeft het ook Volvo en Mercedes-Benz in haar wagenpark.

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):