Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

De directie van dit familiebedrijf bestaat uit drie heren Post. De broers Henk Jan en Dé vormen samen met neef Marco de directie. Elk met een eigen verantwoording is de directie ook meewerkend op operationeel niveau, waardoor inleving in de praktijk een vanzelfsprekendheid blijft. Anderzijds is het hierdoor mogelijk dat medewerkers makkelijk kunnen communiceren met de beleidsmakers en de lijnen kort blijven. Kenmerkend hiervoor is de platte organisatiestructuur in het bedrijf.

De directie van H.N. Post en Zonen bestaat uit:

 

Marco Post

Functie: Directeur

Marco is directeur-grootaandeelhouder van H.N. Post en Zonen. Hij kwam in 1985 in dienst van H.N. Post en Zonen als planner. Sinds 1998 is hij directeur en binnen de directie verantwoordelijk voor alle operationele zaken.

Post

Functie: Directeur

Dé is sinds 1 januari 2010 directeur-grootaandeelhouder van H.N. Post en Zonen. Binnen de directie is hij verantwoordelijk voor financiële, personele en algemene zaken.

Henk Jan Post

Functie: Directeur

Henk-Jan is directeur-grootaandeelhouder van H.N. Post en Zonen. In 1988 kwam hij als planner in dienst van H.N. Post en Zonen. Sinds 1998 is hij directeur en binnen de directie verantwoordelijk voor alle commerciële zaken.

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 118 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):