Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Expeditie / opslag

H.N. Post en Zonen verzorgt uw intermodaal transport en bijbehorende douane afhandeling. Daarbij is het mogelijk om de goederen op- en/of over te slaan.

H.N. Post en Zonen beschikt over 7000M2 opslag ruimte gevestigd in Vlaardingen en Pijnacker.

In Pijnacker beschikken wij over een loods waar  goederen kunnen worden opgeslagen  onder een Douane Entrepot vergunning. Hiermee kunnen wij goederen opslaan waarvan de invoerrechten nog niet zijn betaald. Wij kunnen alle douane afhandelingen voor U verzorgen. Zoals goederen inklaren in ons warehouse of onder transit-vervoer (T1) verder transporteren. Ook voor export documenten kunt u bij ons terecht. Ons warehouse is ook een goedgekeurde inspectie locatie van  de NVWA voor de controle op verpakking hout. Voor het  transport van en naar ons warehouse beschikken wij over inhouse transport en daarnaast over een eigen netwerk van transporteurs voor (inter)nationaal transport .

Onze beide opslag locaties beschikken over flexibel ingerichte opslag mogelijkheden. Naast de opslag van goederen bieden wij ook aanvullende diensten aan zoals palletiseren, stickeren, wegingen , orderpicking , groupage en consolideren, ook cross-docking behoord tot de mogelijkheden.  Bij ons kunt U terecht voor het totale Value-Added pakket.

Ook kunnen de locaties in Pijnacker en Vlaardingen prima fungeren als HUB om zo goederen te verzamelen en just in time aan te leveren op de gewenste eindbestemming. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw totale transport. Voor meer informatie over deze logistieke dienstverlening kunt u contact opnemen met Henk Jan Post door middel van de knop hieronder.

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 136 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):